.

pondelok 21. októbra 2013

Interaktívna mapa hradísk

V spolupráci s výnimočným webom www.podmevon.sk Vám prinášame náš najnovší spoločný projekt - interaktívnu mapu Slovenska, na ktorej najdete vyznačené mnohé známe hradiská Slovanov, keltov a iných kultúr. Mapu s vyznačenými hradiskami najdete odteraz vždy v spodnej časti našej stránky. Mapu je možné samozrejme približovať a vzďaľovať, dá sa tiež prepnúť do režimu satelitnej mapy a do režimu turistickej mapy Slovenska.  




K väčšine hradísk je priradený obrázok hradiska a odkaz na článok o tomto hradisku, ktorý máme umiestnený na našej stránke www.hradiska.sk. Po kliknutí na zelenú ikonku hradiska sa otvorí "bublina" v ktorej najdete spomenutý obrázok hradiska a tlačidlo "viac informácií", a práve toto tlačidlo Vás presmeruje na našu stránku.

Odporúčam tiež navštíviť priamo server  www.podmevon.sk  nielen pri vyhľadávaní hradísk, ale aj množstva iných pamiatok a turistických atrakcií, ktorých na  mape najdete stovky, pričom jednotlivé položky sa dajú elegantne filtrovať tak, aby mapa zobrazovala iba ten druh pamiatky  ktorý si vyberiete. 

Priamy odkaz na stránku www.podmevon.sk  odteraz najdete aj v bočnom paneli nášho webu.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára